torstai 19. elokuuta 2010

Maan vetovoima...

Minulla on aina ollut pienet rinnat. Tarpeeksi pieniä rintaliivien kokoja ei meinannut löytyä mistään. AA kuppi vaihtui jossain vaiheessa A:ksi ja siitä ehkä hieman B:n puolelle. Muutama vuotta sitten totesin, että vanhat liivit ovat palvelleet jo tarpeeksi ja päätin mennä oikein asiantuntija liikkeeseen, jotta saisin kerralla oikeanlaiset liivit. Myyjä kyseli kokoani ja vastasin vanhasta tottumuksesta, että kai se jotain B taitaa olla. Ihmettelin, kun myyjä katsoi hieman pitkään ja lähti sitten hakemaan liivejä hyllystä.

Sain käteeni neljät erilaiset liivit ja saatteeksi sovituskoppiin, kokeiles noita. Riisuuduin ja laitoin ensimmäiset päälleni. Jo ennen hakasten kiinnitystä totesin, että ei mitään toivoa. Joka paikasta tursui ja pursui ylitse. Hihkaisin myyjän paikalle ja pyysin isompaa kokoa. Muutaman sovituksen jälkeen tuntui siltä, että sopiva yksilö oli löytynyt. Otin liivit pois päältäni vilkaisin kokomerkintää. Järkytys oli suuri, kun lapussa luki D kirjain!!!

Muistan, kun tiirailin peilikuvaani ja toivomalla toivoin, että rintavarustukseni kasvaisi. Näytin enemmän pojalta kuin tytöltä eikä auttanut, vaikka miten kireitä toppeja olisin päälleni kiskonut. Jossain vaiheessa kuitenkin on tapahtunut jotain. Muutama viikko sitten oli pakko mennä kotona peilin eteen ja katsoa, missä oikein mennään. Pienet pyöreät pallukat ovat kasvaneet jättimäisiksi löllyköiksi. Ennen eteen päin osoittaneet nännit ovat kääntyneet alas päin. Rintojen alle jää "musta aukko" eli suomeksi alue, joka tuskin tulee enää koskaan näkemään päivän valoa ilman avustusta.

Tänään töissä ihmettelin vessan peilistä, mitä likaa nenässäni on. Huomasin sen olevan kuivunutta nahkaa. Ensimmäisenä tuli mieleeni, että olenko aamulla unohtanut kosteusvoiteen. Ei, kyllä minä sitä laitoin aivan normaalisti. Olenko sitten polttanut kasvoni ja siksi nahka irtoilee? No enpä kyllä ole ollut auringossakaan. Omituista, minulla on aina ollut rasvainen iho.

Työkaverini astui sisään juuri kun tuijottelin itseäni nenä kiinni peilissä. Tokaisin hänelle, että jopas lähtee nahka nenän päästä. Muutaman vuoden vanhempi työkaverini hymähti ja totesi : siitä se rapistuminen alkaa...

1 kommentti: